Apk-keuring 

De apk van jouw dieselauto is verlopen en het is dus weer tijd voor een nieuwe
apk-keuring. Dit kan je laten doen bij Auto- en Dieselservice IJsselmuiden. Door jouw dieselauto bij een echte dieselspecialist te brengen, weet je zeker dat de auto tijdens de keuring goed onder de loep wordt genomen. Haalt jouw diesel de keuring niet of zijn er specifieke problemen met jouw dieselmotor? Dan kunnen wij de problemen direct voor je constateren en oplossen, waardoor je niet van autozaak naar autozaak hoeft te hoppen. Na een bezoek aan onze garage weet je dus zeker dat jouw dieselauto weer rijklaar is en 100% veilig de weg op kan.  

Rijd je niet in een dieselauto? 

Ook dan kan je bij ons terecht voor een apk-keuring. 

Waarom een apk-keuring bij Auto- en Dieselservice IJsselmuiden?

Bij het overgrote deel van de auto’s worden gebreken geconstateerd die maken dat de auto niet door de apk (algemene periodieke keuring) komt. De onderdelen die zorgen voor deze gebreken moeten in dat geval hersteld of vervangen worden. Bij een dieselauto zorgt dit soms voor extra ongemak, aangezien niet elke garage hierop voorbereid is. Zij moeten de auto dan doorsturen naar een specialist of onderdelen voor de diesel los bestellen. Door de apk-keuring bij Auto- en Dieselservice IJsselmuiden te laten doen, weet je zeker dat je dieselauto de locatie niet hoeft te verlaten. Alle apparatuur is aanwezig, waardoor je veel extra kosten en tijd bespaart.

Een apk-keuring laten doen bij Auto- en Dieselservice IJsselmuiden in Overijssel? Maak dan een afspraak via 085-0160194 of loop gerust eens bij ons binnen.

Diesel Carservice IJsselmuiden
Spoorstraat 3
8271 RG, IJsselmuiden
085 0160194
06 - 511 593 22

© 2021 Auto- en dieselservice IJsselmuiden Alle rechten voorbehouden
Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics

Auto - en Dieselservice IJsselmuiden
Spoorstraat 3
8271 RG, IJsselmuiden
085 0160194
06 - 511 593 22

© 2021 Auto- en dieselservice IJsselmuiden  | Alle rechten voorbehouden | Webdesign & ontwikkeling: Lot's of Graphics